Menu

 Toyota BusinessPlus

  • header img

 

De ce Toyota BusinessPlus?

Cu BusinessPlus poți fi sigur că vei depăși fiecare provocare.

Ne dorim mereu să îmbunătățim produsele noastre. Ne gândim constant cum putem inova și crea autovehicule cu un design menit să ofere utilizatorilor o experiență desăvârșită. Toate acestea pentru că ne gândim la satisfacerea nevoilor angajaților și a companiei voastre.

Cu un consum de combustibil scăzut, acreditări ecologice excelente și costuri de operare reduse, Toyota BusinessPlus oferă angajaților un mijloc de transport relaxant și confortabil, care le permite să se concentreze asupra rezultatelor companiei.

 

O experiență unică

Experiența Toyota este definită de produsele de calitate, echipele de experți aflate la dispoziția clienților și serviciile impecabile.

De mai bine de 20 de ani lider modial în domeniul tehnologiei hibride, cu peste 7 milioane de astfel de vehicule în circulație, compania garantează pentru calitatea tehnologiei folosite.

Considerăm fiecare vânzare un parteneriat, punând la dispoziția fiecărui client un consultant dedicat, care îl poate ajuta să își personalizeze oferta. 

 

Costurile totale de proprietate oferite de noi sunt întotdeauna transparente și competitive.

Eficiența costurilor este inclusă în afacerea noastră indiferent de nivelul la care se desfășoară. Vehiculele noastre hibride se pot lăuda cu costuri de proprietate scăzute datorită:

- uzurii mai mici a pieselor precum plăcuțele și discurile de frână

- lipsei ambreiajului, a demarorului, a alternatorului și a curelei de transmisie

- fiabilității dovedite 

 

Lideri în soluțiile Mobilității Viitorului

Toyota este alegerea potrivită pentru viitorul companiei tale, în general, și pentru fiecare angajat în parte, în special.

Dezvoltarea inovatoare către un viitor sustenabil face parte din viziunea noastră de afaceri. La fiecare pas al procesului, de la producție până la reciclare, punem accent pe managementul ecologic. Când vine vorba de emisii, hibridele noastre nu numai că emit cantități mici de CO2, dar au și grijă de calitatea aerului prin emisii de NOx și PM mult mai mici.

Vino la Toyota cu vechea mașină și pleci acasă cu una nouă!

Prin serviciul de Trade-In ai acum o variantă mai rapidă și mai simplă de a-ți schimba vechea mașină cu una nouă din gama Toyota sau cu o mașină din parcul de autovehicule rulate certificate Toyota.

Ai decis că e timpul să te desparți de vechea mașină, dar nu dorești să achiziționezi alta nouă? Vino la Toyota și profită de serviciul de Buy-Back!

Dacă nu ești de acord cu prețul propus de noi și consideri că poți obține mai mult pe cont propriu, noi dorim să fim alături de tine și te vom ajuta cu promovarea mașinii pe piața de autovehicule rulate.

Trebuie doar să vii cu mașina la noi și ne vom ocupa de ofertarea și promovarea vechii tale mașini.

 

 

 

 

Video Title

Video Slug